nieuwsbrief

 

WandelinfoMEI 2024.

 

12 mei: Scherpenheuveltocht

De uitnodiging met het tijdsschema kreeg je enkele dagen geleden al toegestuurd maar met deze nog wat praktische informatie:

We komen samen op het plein voor de kerk van Westmeerbeek en vertrekken stipt om 7u

Bij vertrek wordt bij de bakker het aantal stappers doorgegeven ivm hoeveel koffiekoeken er dienen klaargelegd. Daarom: aansluiten onderweg kan, maar dan dienen we dit vooraf te weten; zoniet geen koffiekoek.Wil je dus aansluiten tussen Westmeerbeek kerk en Wolfsdonk kerk, gelieve dit vooraf te melden bij mij, Nieuwstraat 21, 016/698325 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De route volgt J.Michielsstr, Dieperstr, Halmaanstr, Neerstr, Demer, Beningstr, Wolfdonksestw en als de paden het toelaten stappen we dan via knooppunten 158 – 266 – 267 – 187 naar het plein aan de kerk van Wolfsdonk. Aansluiten in Testelt (10u) of aan de Spellenhut (10u15) kan ook nog maar dat dien je niet door te geven, de koffiekoeken zijn dan al op.

Ga je mee te voet terug: proficiat, zoniet dien je zelf voor retourvervoer te zorgen.

Ik verwacht veel volk. Jij stapt toch ook mee?

 

Barbecue: zaterdag 15 juni, de uitnodiging wordt via een aparte zending bezorgd.

 

Busuitstap Essen:

Goei ontvangst bij de Sint Jansstappers en een verrassend mooi aanbod van wandelparcours.

Het bezoek aan Bergen op Zoom was vooral een terrasbezoek maar het stadsplein oogde wel mooi en door de stad kuieren bij lekker weer heeft ook charme.

Het avondmaal bij de ‘Ara bieren’ verliep wel wat chaotisch maar iedereen heeft toch goed kunnen eten.

En de dubbeldekbus: nog altijd comfortabel en veilig. Goeie chauffeur.

Team reizen: goei keuze, goede voorbereiding. Goe gedaan.

Sfeerfoto’s op de web-site en enkele achteraan.

WSVL nieuwe web-site: Uwe weg er al in gevonden? Handig is het wel niet meer maar je kunt alles terugvinden. Het is even wennen zeker?

4daagse: MESA: de inschrijvingen zijn gebeurd zeker? Buiten het klassieke groepje deelnemers is er slechts 1 nieuwe meestapper maar ieder doet hiermee wat hij/zij wil natuurlijk. Ook inschrijven voor de 4daagse van de IJzer (20 – 23 augustus) kan van af nu, zie de web-site of neem contact met mij voor meer informatie.

 

Een mopje: Geen benen

Gerrit zit zonder benen in zijn rolstoel in een winkelcentrum vóór de Albert Hein even uit te rusten.

Hij heeft zijn pet afgezet en op zijn schoot gelegd. Komt er een man aan die een biljet van 20 euro in Gerrit’s pet gooit en zegt: “Alsjeblieft, koop daar maar een paar mooie schoenen van.” Gerrit natuurlijk flink over de rooie.

Even later komt zijn vriend eraan. “Sjonge, wat zie jij er boos uit. Wat is er gebeurd?”

Gerrit vertelt het hele verhaal. “Wat vervelend,” zegt de vriend. “Ik had het niet gepikt en die kerel direct een flinke schop onder z’n kont gegeven.”

Als Gerrit dit hoort, slaan de stoppen bij hem helemaal door en rolt hij laaiend van woede naar huis.

Zegt zijn vrouw tegen hem: “Jeetje wat ben jij boos. Is er wat gebeurd?” Gerrit vertelt haar het verhaal van de man met de 20 euro en de reactie van zijn vriend.

Waarop zijn vrouw zegt: “Nou zeg, jij bent ook snel op je teentjes getrapt.”

 

Publish modules to the "offcanvs" position.