nieuwsbrief

 

 

Wandelinfo juli 2024.

 

Met wat vertraging bezorgen we de info van deze zomermaand, dit komt door de deelname aan de MESA einde juni. Ook hierover wilden we een sfeerbeeld brengen en foto’s bijeenbrengen heeft even geduurd. Naar kalenderinfo toe heeft dit geen gevolgen omdat in iedere nieuwsbrief gezorgd wordt voor een overlappingsperiode van de ene maand naar de andere. Met deze wensen we iedereen een prettige en zonnige vacantie toe en zorg er voor: blijven stappen hé, blijven bewegen!!!!!

WZB bon

Op zondag 14 juli mogen alle leden van onze club gratis wandelen op de wandeldag van

WSC Langdorp en krijgen er nog een basisconsumptiebon bovenop. De bon wordt via een afzonderlijke mail verstuurd, maak er gebruik van.

10 augustus

De wandeldag van 10 augustus komt al duidelijk in zicht. De voorbereidingen zijn volop bezig maar de weergoden zijn ons niet gunstig gezind. De aanhoudende regen maakt dat vele stukken in de natuurgebieden Goor en Asbroek moeilijk of niet toegankelijk zijn, tenzij je er met laarzen doorwandelt.

Onze parcoursbouwers zijn nu volop op zoek naar alternatieve routes, maar dat is geen gemakkelijke opgave. Zeker als we de verharde wegen zoveel mogelijk willen vermijden. Laat ons hopen dat de zomer nu eindelijk begint, dan kan er nog veel water verdwijnen en zullen de voorziene parcours er misschien terug behoorlijk bijliggen. Jij komt toch ook eens kijken hoe slijk het overal wel is? Er is een prima rustpost in zaal IJzermael in Westmeerbeek, daar kun je even op adem komen en genieten van een natje en/of een droogje.

4daagse van de IJzer:

Wie wil meegaan en via ons wil inschrijven en gebruik maken van het voorziene logement dient nu wel dringend contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 016/69 83 25.

Barbecue (15 juni)

Het was weer een toffe dag, de barbecue van De Gruun Zipkes. Begonnen met een plaatsje te kiezen in de zaal en dan lekker aperitieven, later aanschuiven aan een groot buffet met enorme keuze aan vlees en groentes en dan als toemaatje nog een uitgebreid dessertbuffet. Maar ook de sfeer, de gezellige babbels, de vriendschap die iedereen er voelde, maakt van deze festiviteit ook een ontmoetingsfeest. En de financiële kant? De reserves van de club zijn wel wat gedaald maar

dat maken we weer goed op 10 augustus zeker? Dank aan iedereen die mee gezorgd heeft voor het prima verloop van deze dag.

MESA.

17 Gruun Zipkes hebben het weer overleefd: 4 dagen stappen door onze mooie Ardennen. Weten dat je één van de 5-à-6000 andere stappers bent, het heeft iets. Het weer was er (te) prima. Gezweet als een paard, maar misschien waren we de warmte nog niet gewend. Toch heel veel deugd aan beleefd. Vooral ’s avonds: na een goeie douche het buikje vol gegeten en nagespoeld met een frisse consumptie….. Volgend jaar staan we er weer.

 

Een mopje:

Te snel

Een oud vrouwtje wordt aangehouden wegens te hard rijden

Oud vrouwtje:"Wat is het probleem?" vraagt ze aan de jonge agent

Agent: "U reed te hard mevrouw"

Oud vrouwtje :" Oh...."

Agent: " Mag ik aub uw rijbewijs zien?"

Oud vrouwtje : " Ik had hem graag laten zien als ik er een had"

Agent: " U heeft geen rijbewijs?"

Oud vrouwtje : "Nee hij is ingetrokken 4 jaar geleden wegens dronken rijden"

Agent: "Ok... Mag ik u kentekenbewijs zien?"

Oud vrouwtje: "Dat gaat niet".

Agent: "Waarom niet?

Oud vrouwtje: "Ik heb deze auto gestolen"

Agent: "Gestolen?"

Oud vrouwtje: "Ja en ik heb de eigenaar vermoord en in stukjes gehakt"

Agent: "U heeft wat????"

Oud vrouwtje: "De eigenaar in stukjes gehakt en in boodschappentasjes gestopt, hij ligt in de kofferbak als u hem wilt zien"

De jonge agent kijkt de vrouw aan en loopt voorzichtig naar zijn auto en roept om versterking

Binnen vijf minuten staan er 6 politieauto's en omsingelen de oude vrouw in haar auto

Een hoofdagent loopt voorzichtig naar de oude vrouw met getrokken pistool

Hoofdagent: "Mevrouw kunt u even uitstappen alstublieft"

Het vrouwtje stapt uit en vraagt: "Is er een probleem agent? "

Hoofdagent: "Een van mijn agenten heeft mij verteld dat u deze auto gestolen heeft en de eigenaar vermoord hebt"

Oud vrouwtje: "De eigenaar vermoord....? "

Hoofdagent: "Jawel kunt u de kofferbak openen?"

Het vrouwtje opent de kofferbak en laat hem zien aan de hoofdagent ,de kofferbak is helemaal leeg.

Hoofdagent: "Is dit uw auto mevrouw?"

Oud vrouwtje: "Jawel kijk maar hier is mijn kentekenbewijs"

De agent kijkt haar verbaasd aan.

Hoofdagent: " De agent zei ook dat u geen rijbewijs had".

Het oude vrouwtje graaft en graait in haar handtas en haalt er een geldig rijbewijs en kentekenbewijs uit en geeft beide aan de hoofdagent, deze controleert de papieren en kijkt haar verbaasd aan.

Hoofdagent: "Dankuwel mevrouw een van mijn agenten heeft mij hierheen geroepen en verteld dat u geen rijbewijs had geen kentekenbewijs en dat u de eigenaar vermoord heeft en in de kofferbak gestopt heeft".

Oud vrouwtje: "Ik wed dat die vuile leugenaar ook nog gezegd heeft dat ik te hard gereden heb??"

 

Publish modules to the "offcanvs" position.