nieuwsbrief

 

Info Oktober 2021

Met deze onze maandelijkse informatie.

Afhalen gadges stempelboekje Limited Edition. (aanbod federatie)

7 nov in Schelle (valt samen met onze wandeldag)

         14 nov in Oostende

         28 nov in Ursel

         11 dec in Ieper

         12 dec in Eksel

         19 dec in Schilde

         26 dec in Oudenaarde en Zottegem

         16 jan 2022 in Boortmeerbeek – Schiplaken

Wandeldag 7 november:

De voorbereiding is in volle gang, we branden alle dagen een kaars voor een droog najaar zodat de wandelpaden in Goor en Asbroek er bewandelbaar mogen bijliggen. Keuze in afstanden is er voldoende en de rustpost in Herselt is degelijk uitgerust met sanitair. Ook de catering, zowel in Herselt als in zaal IJzermael zal. prima zijn. Vele leden gaven zich op om een handje toe te steken en daar zijn we als bestuur uiteraard zeer blij mee. Toch staan enkele taken nog open maar dat lossen we wel op. Ben jij ook van de partij? Nodig jij uw entourage uit om eens mee te komen stappen of om een pintje te komen drinken? In bijlage de folder die je hiervoor kan gebruiken. Denk aan het motto: “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.  

Lidgelden 2022:

            Volgende maand nodigen we u uit het lidgeld 2022  te btalen. Het bedrag blijft behouden op 15€.

Wandelen zonder betalen

Op zondag 10 oktober mag je in Diest gratis wandelen en krijg je er een drankbon bovenop. Maak er gebruik van, geniet van een mooie wandeling en drink er ene op ons kap. De bon zit bij in deze info

Barbecue 25 sept:

Veel volk ingeschreven maar als je de reputatie van onze barbecuesamenkomst kent dan is dat normaal. Immers, de barbecue van De Gruun Zipkes, staat bekend als de beste van het  jaar.

Starten deden we met een kort maar verrassend  wandelingetje met een grote bende, zelfs het jongste gruun zipke, nog maar enkele maanden oud was van de partij. Net op tijd terug om te genieten van een heerlijk drankje, het Gruun Zipkes aperitief, je mag eens raden naar de kleur. En dan… het grote moment. Aanschuiven aan het groentenbuffet en kiezen uit een assortiment vlees, scampies of visschoteltje. De goed opgestapelde borden bewezen dat wandelaars over een goede eetlust beschikken en of het smaakte…. Afgerond met een stukje taart, (een traktatie van het oud-ijzerkaske) en nog een goeie pint om het laatste gaatje te vullen. Vooral veel gekeuveld en ook nog een nieuw lid ingeschreven. Toffe dag en avond waarvoor dank aan al diegenen die zich hiervoor hebben ingezet. De voorbereiders, de klaarzetters, de bakkers, de groententafelklaarmaaksters, de tappers, de opruimers…… het is dank zij hun vrijwilige en enthousiaste inzet dat zulke initiatieven mogelijk zijn.

Publish modules to the "offcanvs" position.