nieuwsbrief

 

 

Wandelinfo januari 2022

Met deze onze allereerste info van dit nieuwe jaar en daarom nog eens aan iedereen:

Voorspoedig nieuw jaar.

Goede gezondheid en veel wandelgenot.

Maar vooral: dat het terug een “normaal” jaar mag worden, eentje zonder al dat covid gedoe. Eentje met opnieuw normale wandelaktiviteiten en een normale gang van zaken in onze samenleving.

De Gruun Zipkes in 2021

Als we het voorbije jaar evalueren was het voor onze gruun zipkes club, in vergelijking met vele anderen, toch nog een behoorlijk jaar. Einde juli konden we nog eens samenkomen op de ontmoetingsnamiddag, einde september schoven we aan aan de barbecue en de geplande wandeldag van 7 november mocht doorgaan en met succes.

Enkele dagen geleden, op 28 december sloten we het jaar af met een korte wandeltocht gevolgd door een natje en een droogje en ook daar voelden we de warmte van het kunnen samenzijn.

Naar groei was het een heel sterk jaar, 31 nieuwe leden kwamen onze rangen vervoegen, 1 lid is in de loop van het jaar overleden.

 

Nu, einde 2021, dienen nog enkele leden hun bijdrage 2022 te betalen en we rekenen er op dat zij dit spoedig zullen doen.

We namen een belangrijke beslissing door voor het eerst in onze geschiedenis een meerdaagse buitenlandse reis te plannen en concreet: in juni 2022 stappen 42 gruun zipkes op de bus voor een vacantie in Oostenrijk.

Andere plannen zijn en blijven in voorbereiding. De viering  van ons 10jarig bestaan is 1 jaar verlaat en wordt dus nu: viering 10+1.

En verder kenden we vele kleine en wat grotere initiatieven zoals het tijdelijk afgepijld parcours in Varenwinkel; zoals groepswandeltochten; zoals leden die met mekaar afspreken om samen een toerke te doen enzomeer.

Naar mijn aanvoelen: bij de Gruun Zipkes zit je goed….

Documenten: de deelnemers aan de eindejaarstocht hebben ondertussen hun omslag met enkele documenten reeds ontvangen, de anderen bezoeken we een van de komende dagen.

Denk er aan: ook dit jaar blijft uw harde lidkaart in gebruik.

Feeest 10+1 jaar gruun zipkes: omwille van de onduidelijkheid rond corona en de maatregelen hieromtrent hebben we besloten de viering 10+1 jaar Gruun Zipkes te verschuiven naar een latere datum in de loop van dit jaar.

Bomenplantaktie: op zaterdag 13 februari helpen we mee aan de bomenplantaktie van Natuurpunt.

Wil jij mee een boompje planten, geef me dan een seintje. Dan kan ik u verder informeren

Groene stempelkaarten 2021: heb je stempels op die groene kaart laten zetten op officiele wandeltochten?Deze kaart kun je nog steeds bezorgen aan Jan Van Uytsel, Groenstraat 40 in Westmeerbeek (016/72 08 00).

In ruil krijg je een waardebon ten bedrage van het aantal stempels x 0,20€.

Deze bon kun je gebruiken bij aankoop van kledij, een gadget (badlaken, regenscherm,…) of de Walking in Belgium 2023.

Graag bij inlevering al uw voorkeur melden.

Algemene Vergadering:

De Algemene Ledenvergadering zal doorgaan op vrijdag 18 februari om 20u in zaal IJzermael.

Een belangrijke avond, niet alleen omdat punten zoals financiën en begroting aan bod komen, maar ook omdat er bestuursverkiezingen zullen plaatsvinden.

De uitnodiging met agenda volgt binnen enkele dagen. Denk ondertussen al eens na over de bestuursverkiezing….

Jan

 

Publish modules to the "offcanvs" position.